^_^

Friday, 13 May 2011

Aku dan Cinta

CiNTA DATANG DAN PERGI...

Ada apa dengan cinta?..
Dalam cinta ada Bahagia,
Dalam cinta ada air mata,
Dalam Cinta ada seTia,
Dalam Cinta ada Derita...
Makna Cinta Bagiku???

Cinta Tiada Makna...

Betul ker? ya.. aku tipu... cinta sgt berharga bagiku.. sekali cinta akan slamanya chinta... erkk.. jiwangnya aku... euuww.. Kita sayang2 org, tpi kita terbuang( bkn dia yg mmbuang, tpi aku yg mghilang) maafkan sy wak... sy yg salahhh....


Kenapa ku lakukan ia? Biarlah ia mejaDi rahsia ku sendiri... Tidak mahu ku Mmbangkitkannya lagi... Biarlah Cinta ini pergi andai ia bukan milikku lagi...

Tidak perlu lagi aku mmbohongi diri andai tidak sedih dan kecewa dengan kehilangan cinta ini... Tapi jalan ini jalan yg ku plih.. maka akibatnnya aku sendiri yg harus tangani... Yes,, i do love him.. i do.. tpi andai begini takdirnya aku redha... (pasrah dalam ketidakrelaan mungkin!)


Buat teman2 yg tertanya2 statusku kini, dengan sukahati aku mengumumkan aku dah single... hehheh... plan yg aku dah inform kat u all dlu (fhm2 jerla) dah cancell.. haha... d ulangi.. cancell..! jgn glak2 k... nnti pe2 i'll update u all.. hahha.. buat mr R.. Kamu masih ada pluang... hhhaha..


Permintaan keluarga juga harus aku akur... aku masih dalam syarat... apa syaratnya? Biarlah aku saja yg tahu... Dalam tempoh syarat itu, aku harus berusaha... agar syarat itu longgar,, hahhaha,,, (opsss) Yes.. aku harus Buktikannnnn!!!!!

>_<

3 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

generasi_boneka_neo said...

hehehe menarik cuma tulisan ubah skit kasi senang baca,sebab saya rabun..hehehehe...jemput lah baca entry saya tentang cinta,,,http://generasiboneka-neo.blogspot.com/2011/05/cinta.html,,,jgn lpe follow n komen ye...sekian....

HazeL said...

ape kes nie lia?? habaq mai la...

Lia-De-Pinky-Leo said...

generasi boneka ~ dah besarkan.. hehe.. tq!

Hazel~ hehhee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...