^_^

Sunday, 17 April 2011

Demi Masa....



Setelah masa berlalu....

Aku masih disini..

Tika ini dan selamanya...

Aku akan sentiasa begini...,

Kerja ~ Aku masih lagi dibebani dengan tugasan diakhir2 perjuanganku sebagai seorang budak

pembuat kerja, eh silap.. seorang pelajar pktikal... huhuhu.. Baru nak rilek2, siapkan report yang

masih lagi 1% gerak.. aduai... betapa aku membazirkan masa yang ada selama ini... hmm.. nilah

dia diriku, yang setia dengan tugasan last minit.... hasilnya? mata akan lebam2 bejaga malam...

ditemani radio n unggas malam... what to do... :(

Kesihatan ~ Masih lagi dengan condition yg tidak menyelesakan... huhuhu... rasanya dekat

sebulan dah mcm ni.. demam yang dtg dan pergi... batuk dan selsema yang setia menemani

hariku.. kenapa yerk?? ubat batuk dah 2 botol abis, tpi batuk masih lagi setia disisi.. x perla.

. sekurang2nya ada gak yg setia... :(

Hati ~ Sedang mencari ketenangan... Alhamdulillah, semakin mula perlahan denyutan

kerinduan itu... Biar pun masih berdegup lemah. Terima kasih pada pihak2 tertentu yang

membuatkan hariku terasa terisi dari memikirkan sesuatu yang membuatkan hati ini kembali

terluka.. Adrin n Adham yang sgt comel... makteh cyg sgt2 pada kamu.. gigit2 pp dia... pasti

kamu akn ku rindui kelak.. jgn lupa pada aunti mu ini ya... dont b notty k..


Dia ~ Biarpun hati ini kuat merasakannya, namun biarlah ia beku disitu... sampai bila aku

sendiri tidak pasti... Keputusan yang kulakukan ku fikirkan sgt tepat pada tika dan detik ini..

Fahamilah bahawa aku masih terperangkap dalam duniaku... kamu ku lepas pergi dengan

harapan ketenangan yang dicari kamu temui... Tenanglah kamu... Keputusan ini telah ku layar

jauh dan ia telah pun sampai ke ruang destinasi tempat ku tujui... Andai jatuh pada titik noktah

, maka noktah lah ia... andai tepat menyusuri denai hatimu... terpulang pada bahagia hatimu.

.. Maaf ku dahului andai segala yang berlaku adalah dari kekhilafanku.... aku hanya seorang

wanita yang terlalu lemah dengan apa yang telah ku lalui... Dulu, kini dan selamanya....

0 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...