^_^

Saturday, 30 April 2011

BiLA Larut Malam...


Fuhh,,, tiup2 sket kat blog nih... dah berabuk upanya... hampir 2 weeks x berupdate..... Tatkala semua sudah tidur, tika itulah terasa2 gatal jari-jemari ini mahu menari di Ruangan keyboard La
ppy Ku ini....


Today...

Nothing much to write...., tapi masih jugak nak bercerita..., ehehheh... hmm..., Setelah segala tanggungjawab as student u berakhir, maka, dengan senang hati saya mengumumkan... saya seorang suri Rumah bertauliah a.k.a pengasuh kanak2... jaga si kiut Adham yang da mula nakal n adiknya adrin... ngeee..:) hee.. Pasnih buley mintak upah.. heheh....... x pe2.. leh slow2 belajar jaga budak... bkn suma owg leh jaga budak nih.. tol x? heee.. jgan mareeee.... :)




Ni lah dia Adham zaQuan n adiknya Adrin Irfan :)


Last two days.
..

Baru pulang dari kampus tERcinta.., hantar report prktikal... hopefully leh la dpt gred yg best.. huuuu... 3 hari 2 mlm bersama teman2 seperjuangn x ckup rasanya utk menghilangkan rindu sambil bertukar2 cerita and op cos bergosip... kikiki.., malam terakhir bersama sempat gak planning g makan seafood kat Kuala Perlis.. Mungkin ni kali terakhir aku ke sana.. huuhu.. em.. mcm2 mkn.. metarang msk pedas, sotong gureng tepung, tomyam, ikan siakap sweet sour n memacam lagilah... memg kenyang giler... mlm tu sampai tertido2 othway balik kampus.. seday jerk rasa coz esoknya dah nak balik KL...


pE2 pun, aku sgt happy at the momenT coz frienship never ends... :) it willl remain 4 eVERRR....



Ni jerk sempat snap... Lepas tu trus Ngap... heheh.


0 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...